Haber

Roma’da Zaniolo krizi

İtalya Birinci Futbol Ligi (Serie A) gruplarında Roma ile 23 yaşındaki hücum oyuncusu Nicolo Zaniolo’nun ortasında, genç oyuncunun antrenmana gitmediği ve maruz kaldığı iddiaların ardından ipler kopma noktasına geldi. bazı insanlardan gelen tehditler

İtalyan SporBasında yer alan haberlere göre, son dönemde kadrodan ayrılmak istediği haberleriyle gündeme gelen Zaniolo, Roma’nın Pazar günü Napoli’ye 2-1 mağlup olmasının ardından bazı taraftarların hakaret ve tehditlerinin hedefi oldu. Serie A’da

Ailesiyle başkent Roma’dan ayrılarak La Spezia şehrine giden Zaniolo’nun bugün izinli olmadığı halde Roma’ya dönmediği ve kulübü ortasında yaşadığı krizin devam ettiği belirtildi.

Basında çıkan haberlerde, sarı-kırmızılı kulübün İngiliz ekibi Bournemouth’tan yakın bir teklif gelmesi halinde orta transfer döneminde Zaniolo’nun gönderilmesinden yana olduğu, aksi takdirde genç futbolcunun yaza kadar kulüpte kalacağı belirtildi. , ancak takımdan ihraç edilecek.

– Zaniolo krizinin perde arkası

Sezonun ilk yarısında çıktığı 17 maçta sadece 2 gol atabilen Zaniolo, performansı nedeniyle bir süre spor camiasının eleştiri okları arasında yer aldı. İtalya Kupası’nda ilk kez 12 Ocak’ta Roma Olimpiyat Stadı’nda Cenova ile oynanan maçta tribünlerin ıslık protestosuna maruz kalan Zaniolo, Roma’dan ayrılma isteğini gündeme getirince süreci başka bir noktaya getirdi. teknik direktörü Jose Mourinho’nun desteğine rağmen.

Bu arada Milan’ın ilgilendiği ancak Roma’nın teklifi yeterli bulmadığı transfer sürecinde Zaniolo’nun İngiltere Premier Lig gruplarından Bournemouth’tan 30 milyon euro’yu reddetmesi sarı-kırmızılı İtalyan grubu kızdırdı.

Napoli maçı öncesi durumu nedeniyle takımdan ihraç edilen Zaniolo, konuşmalara konu olan maçın 2-1 kaybedilmesinin ardından bazı fanatik taraftarların tehdit ve hakaretlerine maruz kaldı.

Portekiz Teknik Direktörü Jose Mourinho da 2-1 yenildikleri Napoli maçının ardından “Aile içinde kendini iyi hissetmediğinde gidip bir çözüm bulmalısın” diyerek yıldız oyuncuya kapıyı gösterdi.

Roma’nın 2018’de Inter’den transfer ettiği ve İtalyan futbolunun önde gelen genç yetenekleri arasında gösterilen Zaniolo, geçtiğimiz yıl özellikle final maçında attığı golle grubunun UEFA Avrupa Konferans Ligi’ni kazanmasında başrolü oynadı. .

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu