Ekonomi

TESK ve TŞOF Başkanları: Ramazan Bayramı depremler nedeniyle hüzünlü geçecek

Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu (TESK) Genel Başkanı Bendevi Palandöken ile Türkiye Şoförler ve Otobüsçüler Federasyonu (TSOF) Başkanı Fevzi Apaydın, Kahramanmaraş’ta meydana gelen depremler nedeniyle bu yılki Ramazan Bayramı’nın buruk geçeceğini belirtti.

Palandöken yaptığı yazılı açıklamada, Ramazan Bayramı’nda önceliğin yine depremden etkilenen vatandaşlar olacağını belirterek, şunları kaydetti:

“Depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza bir kez daha Allah’tan rahmet diler, tüm İslam aleminin bayramını kutlar, depremde ailesini, yakınlarını ve sevdiklerini kaybedenlere Allah’tan güç, kuvvet ve sabırlar ihsan eylesin.” Birlik ve beraberlik içinde, dayanışma ruhuyla yaraların sarılması için var gücümüzle çalışacaklarına ve bu zor günleri geride bırakıp daha da güçleneceğimize inanıyorum.Bu mübarek günlerin kardeşliğimizi pekiştirmesini Allah’tan niyaz ediyorum. tüm insanlığın barış ve güvenlik içinde geleceğe umutla bakmasını sağlamaktır.”

Birlik ve beraberlik mesajı veren TŞOF Başkanı Apaydın, şu değerlendirmelerde bulundu:

“İslam aleminde Ramazan Bayramı birlik, beraberlik ve sevgi dolu paylaşımın yaşandığı özel bir dönemdir ancak geçen Şubat ayında yaşanan deprem felaketi nedeniyle bu bayramda bir burukluk yaşıyoruz. Bu yıl bayram sevincimizi paylaşırken. , depremzedelerin acılarını paylaşmalı ve toplum olarak ortada kalmalıyız.Bu özel bir gün.Bu günde depremzedeleri anarak hareket etmeli ve bayramın asıl amacı olan yardımlaşmayı sürdürmeliyiz. , Yüksek düzeyde. Bu nedenle vatandaşlarımızın birbirlerine hoşgörüyle yaklaşmalarını, sevgiyle kucaklaşmalarını diliyor, tüm şoför camiasının adını kutluyorum.”

haber-basiskele.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu