Yaşam

Nejat İşler Başrollü İyi Adamın 10 Günü, 10 Şubat’ta Netflix’te

Adalet arayışında düzgün ve saf bir insan olarak kalmak ne kadar mümkün?

Netflix, Mehmet Eroğlu’nun aynı adlı romanlarından uyarlanan ve yapımcılığını Ay Yapım’ın üstlendiği üçlemenin ilk filmi. İyi Adamın 10 Günüçıkış tarihini bir tanıtım fragmanı ile duyurdu.

Nejat İşler ile Uluç Bayraktar’ı ilk kez Netflix’te bir araya getiren yapımın oyuncu kadrosunda; İlayda Alişan, Şenay Gürler, Parıltı Fettahoğlu, Yurdaer Okur, Barış Falay, Esra Ronabar, İpek Türktan Kaynak, İlayda Akdoğan, Cet Artman, Sevgili Kaya, Kaan Turgut, Erdal Yıldız, Wish Kocaoğlu ve Kadir Çermik gibi başarılı isimler var.

Gerilim ve heyecanı yüksek hikayesi kadar oyuncu kadrosuyla da dikkat çekiyor. İyi Adamın 10 Günü10 Şubat’ta tüm dünyayla aynı anda sadece Netflix’te.

İyi Adamın 10 Günü Hakkında

Hayatında hiç kimseye zarar vermemişsen, gerçekten güzel bir insan olduğunu söyleyebilir misin?

Sadık (Nejat İşler), kötülüklerle dolu bir dünyada yeterli bir adam olmaya çalışmaktadır. Şimdi, bu olağanüstü özel dedektif, güçlü bir vakayı çözmeli ve bu süreçte yolları kesişen dört bayana yardım etmelidir. Çetrefilli bir kayıp vakasına karıştığında, uygunluk ile kötülük arasındaki çizgi bulanıklaşır ve Sadık, güzel bir insan olmanın ne demek olduğunu sorgulamaya başlar.

Mehmet Eroğlu’nun roman üçlemesinden uyarlanan bu gerilim filmi; Mafya adamlarının, insan kaçakçılarının ve sadist katillerin dünyasına giren özel bir dedektif.

 

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

goynukhaber.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu