Ekonomi

Merkezefendi Belediyesi, Good4Trust işbirliğiyle ‘Merkez Çarşı’ açtı

Merkezefendi Belediyesi’nin Good4Trust ile yerel ekonomiyi canlandırmak amacıyla hayata geçirdiği ‘Merkez Çarşı’da üretici ve esnaf ürünlerini satıyor. Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, “Dijital dünyaya açılan E-Ticaret sitemiz için başvurular devam ediyor.”

Girişimci kadınları ve esnafı her zaman destekleyen Merkezefendi Belediyesi faaliyetlerine devam ediyor. Merkezefendi Belediyesi ve Good4Trust iş birliğinde hayata geçirilen ‘Merkez Çarşısı’, esnafın kadın girişimcilerin çalışma hayatına katılmasına, daha aktif rol almasına ve dijital dünyaya ayak uydurmasına olanak sağlıyor.

Başvuruların devam ettiği ‘Merkez Çarşı’da satışlar aktif olarak gerçekleştiriliyor. Üreticilere ‘E-Ticaret’ sitesi üzerinden nasıl satış yapılacağı, işin pazarlanması, sosyal medyanın aktif kullanımı, tasarım ve fotoğrafçılık konularında online toplantılar ve dersler veriliyor.

“Bu projeden son derece memnunuz”

Girişimci kadınların hayallerini gerçekleştirdiklerini söyleyen Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz, yerel ekonomiye, esnafa, kadın üreticilere ve girişimcilere her zaman destek olacaklarını belirtti. Lider Doğan, “Merkez Çarşısı ile kadınlarımızın dijital dünyanın önünü açtık. Üreticilerimiz bu E-Ticaret sitesi üzerinden ürünlerini rahatlıkla satabiliyor. Merkez Çarşısı’nda üreticilerimize her türlü desteği vermeye devam ediyoruz, birçok farklı ürünün bulunduğu bu projeyi gerçekleştirmiş olmaktan son derece memnunuz “Cesaretlerini göstererek üye olan kadınlarımıza teşekkür eder, başarılar dilerim.” – DENİZLİ

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu