Haber

Konya’da Kamyonet Kazası: 2 Ölü, 8 Yaralı

Konya’da aynı yönden gelen tırın, yolcu indirmek için yol kenarında duran tıra çarpması sonucu tır kasasındaki yolcular yola savruldu. Yolda düşen 2 kişiye arkadan gelen otomobil çarparken, kazada 2 kişi öldü, 8 kişi de yaralandı.

Kaza, saat 21.30 sıralarında Konya Karaman karayolu merkez Meram ilçesi Kaşınhanı Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Çumra ilçesinden Konya’ya gitmekte olan 42 LK 889 plakalı kamyonetin sürücüsü A.Ö. Kamyonda bulunan (45), MAÖ., eşi A.Ö. ve kızları ZSÖ. H.Ö.’yü indirmek için yol kenarında durdu. 2’si çocuk 4 kişinin araçtan inmesinin ardından kamyon sürücüsü A.Ö. kasada bulunan ve tarladan dönen personelini yanına çağırdı. Bu sırada aynı yönden gelen HY yönetimindeki 50 US 826 plakalı kamyon, yol kenarında bekleyen kamyonete arkadan çarptı. Çarpmanın etkisiyle tırda bulunan Şemseddin Şems (22), Hayrullah S. ve Necip S. isimli yabancı uyruklu 3 kişi yola düştü.

Kamyon kasasından düşen 2 kişiye otomobil çarptı

Bu sırada aynı istikamette gelen HO’nun kullandığı EX-436-ZE plakalı yabancı plakalı otomobil, kamyonun kasasından düşen 2 kişiye çarptı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda sağlık ve polis ekibi sevk edildi. Polis ekipleri, Çumra istikametinden Konya istikametine giden yolu trafik akışına kapatırken, sağlık ekiplerinin yaptığı incelemede kamyon kasasından atılan yabancı uyruklu Hayrullah S. ile Şemsuddin Şems’in olay yerinde hayatını kaybettiği belirlendi. takımlar. Kazaya karışan araç sürücüleri ile Necip S. ile MAÖ., eşi A.Ö., kızları ZSÖ. ve H.Ö. Yaralandı. Yaralılar ilk müdahalenin ardından şehir merkezindeki çeşitli hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı. Polis ekiplerinin olay yerinde yaptığı incelemenin ardından kazada hayatını kaybeden 2 kişinin cenazeleri otopsi yapılmak üzere Konya Şehir Hastanesi morguna kaldırıldı. Çalışmaların ardından Konya Karaman yolu kontrollü bir şekilde trafik akışına açıldı.

Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı. -KONYA

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu