Haber

Eğitimli köpekler çiftçiye yol arkadaşı olacak

MANİSA (İGFA) –Manisa Büyükşehir Belediyesi Sağlık İşleri Daire Başkanlığı tarafından hayata geçirilen Can Dostum ve Can Yoldaşım projeleri kapsamında eğitimlerini tamamlayan can dostlarımız yeni sahipleriyle buluşmaya devam ediyor.

Bu kapsamda Köpek Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi’nde koruma eğitimi alan ‘Ateş’ ve ‘Kiraz’ isimli köpekler, Sedat Karakılınç isimli çiftçi tarafından sahiplenildi.

Manisa Büyükşehir Belediyesi Sağlık İşleri Daire Başkanı Erhan İnce, Uzman Köpek Eğitmeni Serhan Karabey Gerçek ile birlikte çiftçiyi ziyaret ederek köpekleri teslim aldı.

Proje hakkında bilgi veren Uzman Köpek Eğitmeni Serhan Karabey Yanlış, “Hayvan sahiplenilmesini teşvik etmek amacıyla başlattığımız En İyi Arkadaşlarım ve Can Yoldaşlarım projeleri kapsamında çok sayıda can dostumuzu yeni yuvalarına kavuşturduk. Sokak dostlarımızı yeniden insanlığa kazandırmak amacıyla eğitimlerini tamamlayan köpeklerimiz çiftçilik yapan Sedat Karakılınç isimli vatandaşımız tarafından sahiplenildi. Proje kapsamında çalışmalarımızı sürdüreceğiz” dedi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

-
Başa dön tuşu