Haber

Destici: “(Başörtüsü için anayasal güvence önerisi) Dileğimiz 400’ün üzerinde oyla kabul edilmesi”

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, “İsveç bu zihniyetle giderse Türkiye’den ve TBMM’den NATO vizesi alamaz, almamalıdır.” dedim.

Destici, Meclis’te düzenlediği basın toplantısında, recep, Şaban ve Ramazan aylarının da yer aldığı üç ayların İslam alemine kardeşlik ve barış getirmesini diledi.

Başörtüsü için anayasal güvence önerisi

Başörtüsüne anayasal güvence sağlayan ve evlilik birliğini ailenin korunması amacıyla tanımlayan iki maddelik anayasa değişikliği teklifinin bugün TBMM Anayasa Komisyonu’nda devam edeceğine işaret eden Destici, şöyle devam etti:

“Arzumuz, teklifin TBMM’de 400’den fazla oyla kabul edilmesi. 360’a 400 oyla ortası çıkarsa o zaman tabii ki referanduma gider, yani bizim temennimiz bu. Aşağıda olursa. 360 o zaman referanduma gidilmez ama o zaman milletimizin yanına döneriz ve milletimize kimin inanç özgürlüğünden, hatta başörtüsünden yana olduğunu, kimin karşı olduğunu bir kez daha hatırlatıp anlatacağız. Kimler Türk-İslam aile yapısının korunmasından yana, kimler LGBT artıdan yana, kimler başörtüsü ve inanç özgürlüğüne karşıdır. Kadınların ve kadınların evlenmesinden yanadırlar.Bunun için altılı masaya oturarak kendilerini milliyetçi, muhafazakar ve ruhani olarak tanımlayan partiler başta olmak üzere tüm kesimleri bu anayasa değişikliği teklifine ‘evet’ demeye davet ediyoruz. hem mecliste hem de genel kurulda, t Türk milleti ve İslam devleti ile birlikte. Yüz yüze gelmeyin.”

Öğretmen maaşlarında iyileştirme talep eden Destici, “Yeni öğretmenlerin taşerondan transfer olan işçilerden daha az veya aynı düzeyde maaş almasını bir meslektaşım olarak kabul edilemez buluyorum. fiyat iyileştirmesi.” değerlendirmelerde bulundu.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu