Haber

Antakya Medeniyetler Korosu depremde hayatını kaybedenler anısına konser verdi

Antakya Medeniyetler Korosu, Kahramanmaraş’ta 6 Şubat depreminde hayatını kaybedenler anısına Esenyurt’ta konser verdi. Konseri izlemeye gelen Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt, depremlerde hayatını kaybedenlere başsağlığı dileyerek depremzedelere birlik ve beraberlik mesajları vererek destek verdi.

Kahramanmaraş’ta 6 Şubat’ta meydana gelen depremlerde hayatını kaybedenler Esenyurt’ta anıldı. Esenyurt Belediyesi tarafından düzenlenen Antakya Medeniyetler Korosu dayanışma konserinde bu kez depremde hayatını kaybeden Hataylılar için şarkılar söylendi. Esenyurt Kültür Merkezi’nde düzenlenen konsere Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt, Esenyurt Kent Konseyi Başkanı Mehmet Hanifi Kaya, gaziler, muhtarlar ve çok sayıda vatandaş katıldı. Şefliğini Yılmaz Özfırat’ın yaptığı konserde seslendirilen müzikler izleyenlere duygusal anlar yaşattı.

“ESKİ DOSTLARLA BİRBİRİMİZE BAĞLIYIZ”

Depremde hayatını kaybedenler için üzüntüsünü paylaşan Önder Bozkurt, “Bize yaşattığınız bu duygular için çok teşekkür ediyoruz. Dünyanın en güzel ülkesinin evlatlarıyız. Bu sadece bu değil. coğrafi hoşluk kadim dostluklarla birbirimize bağlıyız.Bunu Hatay depreminde bir kez daha gördüm.Muhtemelen.Depremden birkaç saat önce ayrılmış gibi görünen insanlar, depremde dayanışma içine girdiler.Öğrenmemiz gereken çok ders var Bu depremden.Bu ülkenin insanları birbirine kadim duygularla bağlıdır.Bizi kimsenin ayıramayacağını gördük.Türkiye bölünmez bir bütündür.Bu birliği korumak boynumuzun borcudur.Verirsek veririz. Bu bütünlüğü sağlayın” dedi.

Kaynak: ANKA / Kültür Sanat

kavakliderehaber.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu