Oyunlar

Dead Island 2 ve 3 Oyun Daha Hafta Sonu Xbox’ta Oynamak Ücretsiz Oldu

Uzun zamandır Epic Games mağazası dışında hiçbir mağazada satışa sunulmuyordu. Ölü Ada 2 , yakında Steam gibi farklı platformlara da geliyor. Bu gelişmeyi kutlamak istiyorum Xbox, her iki oyun 15-19 Şubat 2018-2018 yılları arasında düzenlenecek olan Serbest Oyun Günleri kapsamında kullanıcılarına ücretsiz oyun oynama imkanı sunmaktadır. Etkinlikte başka oyunlar da yer alacak.

İşte Ücretsiz Oyun Günleri boyunca ücretsiz oynanabilecek oyunlar:

  • Dead Island 2 (XOne/Xbox Serisi)
  • KOD DAMAR (XOne/Xbox Serisi)
  • Warstride Mücadeleleri (Xbox Serisi)
  • Nickelodeon All-Star Brawl 2 (XOne/Xbox Serisi)

Dead Island dizisi nasıl bir dizi?

Yapımı uzun yıllar aldı Ölü Ada 2 2023 yılında piyasaya sürüldü ve büyük bir başarı elde etti. Adrenalin ve çaba dolu bu oyunda zombi kıyametinde hayatta kalmaya çalışıyorduk. Oyunun ayrıca üç oyuncuya kadar destekleyen bir oyunu da var. iş birliği çok oyunculu modbulunduğunu hatırlatalım.

Dead Island oyunları dışında anime tarzı grafikleriyle de dikkat çekiyor ve olumlu yorumlar alıyor. Kod Damarı Ücretsiz oyunlar arasında da yer alıyor. Hızlı FPS oyunlarını sevenler mutlaka denemeli. Savaş yolculuğuSevdiğimiz zorluklarla ve karakterlerle dolu dövüş oyunu Nickelodeon All-Stars Brawl 2 Ücretsiz olarak denenebilecek oyunlar arasındadır. Geriye kalan tek şey bu hafta sonu ilk olarak hangisini oynayacağınızı seçmek.

haberkabatas.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu