Haber

AK Parti liderini bekliyoruz

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Erzurum mitinginde İl Başkanlığı ve Seçim Uyum Merkezi’nin ağır temposu devam ediyor.

Milletvekili Adaylarının ilçe ve il merkezindeki seçim seyahatleri aralıksız devam ediyor. AK Parti Erzurum İl Başkanı Av. İbrahim Küçükoğlu, AK Parti’nin belediyecilik hizmetlerine değindi.

Başkan Sekmen’in, yıllardır siyasi arenada ve yerel yönetimlerde edindiği tecrübenin bir yansıması olarak Erzurum’a büyük hizmetler ve yatırımlar kazandırdığını anlatan İl Başkanı Küçükoğlu, “Yerel yönetimlerin emektar ismi ve yaptığı çalışmalarla şehrimizin çehresini değiştiren isim” dedi. kadim şehrimiz Erzurum’a yaptığı yatırımlara Erzurum Büyükşehir Belediyemizin değerli Başkanı Mehmet Sekmen önderliğinde 120 araçtan oluşan 600 milyonluk 16. Araç Filosunun tanıtımına eşlik ettik.Son derece önemli ve hayırlı olmasını diliyorum. Erzurum’umuza hayırlı ve bereketli olması için gerekli yatırım” dedi.

Ralliye Rekor Katılım Bekleniyor

AK Parti Erzurum İl Başkanı Av. İbrahim Küçükoğlu, Cumhurbaşkanı AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Cuma günü katılacağı toplantı öncesi çalışmaların aralıksız devam ettiğini belirterek, vatandaşları mitinge davet etti. MNG AVM yanındaki Yeni Buluşma alanında düzenlenecek mitingde Erzurumluların Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı kucaklayacağını hatırlatan Küçükoğlu, “Erzurum halkı büyük desteğini bu kez Cumhurbaşkanımızı ağırlayarak gösterecek. Kaliteli geçmesini temenni ettiğimiz rallimize sizleri de bekliyoruz.

Altınok, Tekman, Hınıs ve Köprköy’de

Seçim gezileri sırasında dün ilk kez Tekman’a gitti, Erzurum Milletvekili ve Eski Dönem İçişleri Bakanı Adayı Selami Altınok, sandık eğitim toplantısına katılarak esnafı ziyaret etti. Tekman’ın gezisinin ardından Altınok, Hınıs’a giderek mahalle muhtarlarıyla görüştü. Burada esnaf gezilerine devam eden Altınok, Köprüköy Mahallesi’ne giderek Geyikli, Yolgeçti ve Akdağ Mahallelerinde vatandaşlarla görüştü. Özellikle 14 Mayıs seçimlerinin değerine vurgu yapan Altınok, “Milletin öngörüsü sandığa yansıyacaktır. Karşı tarafın neye hizmet edeceğinin milletimizin bilincinde olduğuna inanıyoruz. Geniş çaplı bir seçim sonucu bekliyoruz. Cumhurbaşkanımıza gösterilen ilgi katlanarak artıyor, bunun tecellisini seçim akşamı herkes görecek.”

Öncü’den mitinge davet: “Liderimizin arkasında olduğumuzu haykıralım”

Eski Aile ve Sosyal Hizmetler Bakan Yardımcısı ve AK Parti Erzurum Milletvekili Adayı Fatma Öncü, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü münasebetiyle Hizmet-İş Sendikası ve Memur-Sen’i ziyaret etti. Öncü, ilk kez oy kullanacak seçmenlerle bir araya gelerek gün boyu süren seçim çalışmalarını tamamladı. Öncü, cuma günü Erzurum’da vatandaşlara hitap edecek olan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın genç seçmen mitingine vatandaşları davet etti. Öncü; “Cumhurbaşkanımızın Erzurum sevgisini herkes biliyor. Cumhurbaşkanımızın gönlünde Erzurum’un çok özel bir yeri olduğunu biliyoruz. Her fırsatta şehrimize gelen liderimiz cuma günü yeniden Erzurumlularla buluşacak. İnşallah Dadaşlar cuma günü Cumhurbaşkanımızı geniş bir kalabalıkla karşılayacaklar.Parti Teşkilatlarımız yoğun.Miting için hazırlık yapmak için çok zaman harcadı.Türkiye’nin her köşesinde yüzbinlere hitap eden Sayın Cumhurbaşkanımız inşallah buluşur. Erzurum’da tarihi bir kalabalık Dört bir yandan helâk edilmesini bekleyenlere inat biz kardeşler olarak liderimizin arkasında dimdik durduğumuzu miting meydanlarından haykıracağız.”

öz; Daha Yapacak Çok Şeyimiz Var

Seçim çalışmalarını sürdüren AK Parti Erzurum Milletvekili Mehmet Emin Öz, Tortum ve Uzundere ilçelerinde vatandaşlarla bir araya geldi. İlçe teşkilatlarını ziyaret eden Öz, esnafları da ziyaret ederek vatandaşlarla sohbet etti. Milletvekili Aday Mehmet Emin Öz yaptığı konuşmada, “Türkiye’yi büyütmek, kalkındırmak, ekonomimizi, ekmeğimizi, özgürlüğümüzü çoğaltmak için çalıştık. Birlik, beraberlik ve kardeşliğimizi her zaman perçinledik ve yapacak çok işimiz var. Bunları hep birlikte yapacağız” Ekonomimizi büyüteceğiz. Ekmeğimizi yetiştireceğiz. Refahı artıracağız. Kimse işsiz kalmayacak. 2023 yılı hepimiz için milat olacak. Türkiye’nin büyük hedeflerine ulaşmasını kimse engelleyemeyecektir. Yine halkımızın desteğini istiyoruz” dedi.

Fırat’tan Horasan Çıkarması

AK Parti MKYK Üyesi Erzurum Milletvekili Adayı Av. Abdurrahim Fırat dün seçim gezisinde Horasan Mahallesi’nde vatandaşlarla bir araya geldi. Ağıllı, Aktaş, Çığıllı, Yazılıtaş, Yaylacı, Haydarlı, Yeşilöz, Sekman, Yarboğaz, Alagöz, PirHasan, Saçlık, Kepenek, Pınarlı, Dikili ve Dün Değer Mahallelerinde vatandaşları kapı kapı ziyaret ederek destek isteyen Milletvekili Adayı Fırat 14 Mayıs için. Milletvekili seçiminin önemini vurguladı. Bu seçimin Doğrunun da, Yanlışın da tercihi olacağını hatırlatan Fırat, “Erzurum’da nereye gidersek gidelim Sayın Cumhurbaşkanımızın ağır iltifatından son derece memnunuz. ülkemizin ve milletimizin gelecek asırdaki amaçları için.Bunun tarihi 14 Mayıs.Aziz milletimiz, Cumhurbaşkanımızın tam bağımsızlık yolunda gösterdiği hiçbir çabada kendisini yalnız bırakmadı.Bir kez daha vereceğine inanıyorum. 14 Mayıs’ta Cumhurbaşkanımıza büyük destek. Cumhurbaşkanımız ülkemizde yasakları kaldırarak halkımızın iradesine bağlanan zincirleri kırdı. Dünü çok iyi hatırlıyoruz. Anadolu insanına cesaret ve özgüven verdi” söz konusu.

Çelik’ten Merkez Turu

AK Parti Erzurum milletvekili adayı Av. Ayşe Deniz Çelik seçim kampanyasını Erzurum’un merkez ilçelerinde sürdürdü. Önce Palandöken Mahallesi’ndeki Müftü Solakzade ve Hüseyin Avni Ulaş mahalle ev toplantılarına katılan Çelik, ardından Dadaşköy Mahallesi, Yakutiye Mahallesi’ndeki Hilalkent konutları ve MNG AVM’deki esnafı ziyaret etti. Çelik son olarak Aziziye Mahallesi’ne giderek burada kapı kapı ziyaretlerde bulundu ve seçmen taramasına katıldı. Özellikle gençlerin ilgisinin sevindirici olduğunu hatırlatan Çelik, “Gençlerimiz bu seçimi çok hayati bir tercih olarak kabul ettiler. Türkiye’nin çok ciddi bir mücadele verdiğini herkes görüyor. Bu mücadeleyi kimin yürüteceğini daha iyi anlıyoruz. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, Biz “Esnaflarımızdan birini ziyarete gidip Cumhurbaşkanımızın selamını ilettiğimizde yüzlerinde inanılmaz bir gülümseme oluyor. Bu da çalışmalarımıza doping etkisi yaratıyor” dedi.

Kocaaliler Gençlerle Buluştu

AK Parti Erzurum Milletvekili Adayı Gökberk Kocaaliler dün yolculuğuna Aşkale ve Merkez İlçelerde yaptığı gezilerle devam etti. Kocaaliler, ilk olarak genç istihdamının en yüksek olduğu Palandöken Mahallesi’ndeki Assist Çağrı Merkezi’ne giderek oradaki gençlerle sohbet etti. Daha sonra Aşkale ve Aziziye Mahallelerindeki sandık toplantılarına katılan Kocaaliler, Yakutiye Mahallesi’nde esnaf turu yaparak özel bir televizyon kanalında programa katıldı. Kocaaliler burada yaptığı konuşmalarda seçimlerin değerine değindi. Kocaaliler, “Vatandaşlarımız 14 Mayıs’ı sabırsızlıkla bekliyor. 14 Mayıs’ta demokrasi bayramı yaşayacağız. 14 Mayıs’ta bu millet gelecekte sözde karar milletindir diyecek. Bir kez daha ilan edecek ki sözde karar milletindir.” AK Parti’nin ve Cumhurbaşkanımızın hizmetleriyle devam edecek.” Öyle bir dönemden geçiyoruz ki bir yanda dünyayı etkisi altına alan ekonomik sıkıntılar, diğer yanda etrafımızda savaşlar var diyoruz. Ancak biz, güçlü bir lider ve güçlü bir Türk ülküsü için hep birlikte gece gündüz çalışıyoruz.” – ERZURUM

karatay-ajans.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu