Teknoloji

Yeni Horizon Oyunları Resmi Olarak Açıklandı: Aloy Geri Dönüyor

Çok sevilen Horizon serisinin Guerilla Games tarafından geliştirilen yeni oyunu duyuruldu. Aloy’un yeni maceralarını konu alacak oyunla ilgili detaylar da ortaya çıktı.

Serinin ilk oyunu olan Horizon Zero Dawn ilk olarak 2017 yılında çıkmıştı.

PlayStation 4 için çıkan oyun bizleri yüzlerce yıl sonraya götürdü. Alışık olduğumuz gelecek tasvirlerinden farklı bir bakış açısı sunan oyunumuzda bizi çöküşün eşiğindeki bir medeniyet karşılamış ve ana karakterimiz Aloy ile tanıştırmıştır.

Yeni Horizon oyunu Guerilla Games tarafından duyuruldu.

PlayStation’a özel olarak çıktıktan sonra 2020 yılında PC’ye ilk adımını atan seri, Horizon Forbidden West ile çıtayı yükseltti ve bir VR oyununa kavuştu. Ancak oyuncuların gözü tabi ki üçüncü maçtaydı.

Aloy’un maceraları devam edecek.

Guerilla Games tarafından yapılan açıklamada üçüncü oyun üzerinde çalıştıkları doğrulanırken, ana karakterimizin yine gözüpek Aloy olacağı detayı paylaşıldı. Oyunun hangi geliştirme aşamasında olduğu şu anda bilinmiyor.

Bir de online oyun var.

Yapılan açıklamanın en dikkat çekici noktalarından biri de Horizon dünyasında geçecek bir çevrim içi oyunun bahsi geçmesi oldu. Bu çevrimiçi Horizon oyunu hakkında duyuru dışında pek fazla detaya sahip olmasak da oyuncuların her iki oyunu da merakla beklediğini söylemekte bir sakınca yok.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu