Yaşam

Ünlü konuklar beIN Gourmet ekranlarında Mutfak Sohbeti’nde buluştu

Türkiye’nin cumhurbaşkanı dijital platformu Digiturk’ün beIN GURME programının 9. bölümü “Sedef’te yemeğe bekliyoruz!” ünlü isimleri ve eşsiz lezzetleri keyifli sohbetler eşliğinde izleyenlerle buluşturuyor. Programın bu haftaki konukları Ebru Akel, Tan Sağtürk ve Taylan Kümeli.

 Türkiye’nin lezzet ekranı Digiturk 21. kanalda yayınlanıyor. beIN GURME’Sedef İybar’da  imzalı akşam yemeği talk show’ Sedef’e akşam yemeğine bekliyoruz’ Cumartesi 19.20’de yeni bölümüyle ekranda. Sedef İybar, kapılarını evinin açtığı, damaklarda iz bırakan lezzetlerle samimi sohbetlerinin yer aldığı programda yine ünlü isimleri ağırlıyor.

Sohbetin eşlik ettiği lezzet deneyiminde; Dünya mutfağından seyahate, ilginç anılardan değerli dostluklara, keyif sırlarından beslenme alışkanlıklarına, müzikten aşk ve ilgi alanlarına kadar programın bu haftaki konukları konuşuluyor. Ebru Akel, Tan SağtürkVe Taylan Küme.

 

Eşsiz lezzetler ve keyifli sohbetler

Yeni bölümde her zamanki gibi misafirler gelmeden önce seyirciler mutfakta. İybar’ın Usta ellerinin hazırladığı yemeklerin hazırlanışına şahitlik edecek, ardından sofradaki keyifli sohbete kendisi de dahil olacaktır. Sedef İybar’ın özenle hazırlanan menüsünde bu hafta ton balıklı enginar salatası ve tiramisu yer alıyor.

Sedef’e akşam yemeğine bekliyoruz” yeni bölümüyle 5 Ağustos Cumartesi 19:20’de beIN GURME ekranlarında olacak.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

habertepebasi.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu