Yaşam

Survivor’da Aleyna’nın Berna’nın Kuyusunu Kazmasına Tepkiler Hızlı Oldu

Survivor All Star o kadar hızlı başladı ki kaos ve kargaşadan dolayı yarışmaya odaklanamadık. SMS oylamasının olmadığı bu yarışta her şey yarışmacıların performansına bağlıydı ve doğal olarak birbirlerini baltalama olayları da hızla başladı. Bunlardan en dikkat çekici olanı ise dışarıda arkadaş olan Aleyna ile Berna arasında yaşanan tartışma oldu.

Survivor All Star 2024 yeni başladı dersek yalan olmaz. Öyle ki SMS’in olmadığı yarışmada yarışmacılar adeta birbirini yiyor.

SMS oyu yerine var gücüyle burada olmayı hak eden yarışmacılar, bu nedenle yarışmayı çok ciddiye alıyor ve doğal olarak kavga sıkıntısı da yaşanmıyor.

Turabi-Poyraz, Sercan-Nagihan kargaşası, önümüzde açık açık kavgalar yaşanıyor ama günler ilerledikçe ekran karşısında hayretle izlediğimiz ada konseyleri için de lobiler yapılıyor.

Yarışmacıların SMS oylamasıyla değil, oynanan oyunlarla elendiği All Star’da, yarışmacılar artık eleme adaylarını yazarken farklı faktörleri dikkate alıyor.

Aleyna’nın normal hayatta da arkadaşı olan Berna ile ilgili grup arkadaşlarına söylediği ve bu nedenle isminin tahtaya yazılması izleyenleri şok ederken, panodaki yüzleşmeler de şaşırttı.

Berna ve Aleyna Survivor’a gelmeden önce sosyal medyada birlikte paylaşım yapıyorlardı:

Berna’nın takımla uyumsuz olduğunu belirten Aleyna’nın konseyde Berna ile sessiz konuşması dikkatlerden kaçmazken, Berna’nın Aleyna’nın açıklamaları karşısında yaşadığı şaşkınlık sosyal medyada gündem oldu.

O anları burada paylaşıyoruz:

?

Doğal olarak seyirciler de Aleyna’nın bu durumuna tepki gösterdi:

?

?

?

?

?

?

?

?

?

Bu bahis hakkında ne düşünüyorsunuz? Yorumlarda buluşalım…

haber-kahta.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

-
Başa dön tuşu