Haber

Rivaldo: Jorge Jesus Brezilya milli takımının başına geçebilir

Geçen ay İstanbul’da Fenerbahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus ile bir araya gelen Brezilyalı futbolun efsane ismi Rivaldo, milli takımla ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Rivaldo, Real Madrid Teknik Direktörü Carlo Ancelotti’nin Brezilya Milli Takımı’nın başına geçeceği yönündeki iddiaların doğru olmadığını söyledi.

“Milano’da Carlo Ancelotti ile birlikte çalıştık. Tüm oyuncularla özel bir diyaloğu ve sevgisi var. Brezilyalılara da her zaman özel bir sevgi gösterdi. Takımın başına geçmesi inanılmaz derecede olumlu bir atılım olur.” Son derece tecrübeli ve milli bir kadro. Alacağı garanti değil.”

“İsa kabul ediyor”

Brezilya’da Flamengo ile Libertadores’u kazanan Jorge Jesus hakkında konuşan Rivaldo, Portekizli teknik direktörün teklifi kabul edeceğini söyledi.

“Jorge Jesus’u iyi bir seçenek olarak görüyorum. Fenerbahçe ile Türkiye’deki sözleşmesi dönem sonunda sona eriyor ve Brezilya Milli Takımı’nın başına geçmeyi kesinlikle kabul edecek. Çünkü Brezilya futboluyla iyi bir özdeşleşmesi var.”

Rivaldo’nun bu sözlerinin ardından 68 yaşındaki Portekiz teknik direktörü Jorge Jesus’un bir açıklama yapması bekleniyordu.

geçen ay İsa’yı ziyaret etmişti

Ocak ayında İstanbul’a yaptığı ziyarette Fenerbahçe Teknik Yöneticisi Jorge Jesus ile görüşen Rivaldo, sosyal medya hesabından deneyimli teknik adamla fotoğrafını paylaştı. Geçmişte Jorge Jesus hakkında harika şeyler duydum. Bugün tanışma fırsatım oldu ve kendisinin harika bir koç ve insan olduğunu gördüm. Alçakgönüllü ve arkadaş canlısıdır. Tanrı Jorge Jesus’u hayatının her adımında korusun.”kelimeleri kullanmıştı.

habersefaatli.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu