Haber

Meral Akşener: “Başbakanlığı Bedava İstemiyorum”

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, “Birinci parti olan İYİ Parti bu seçimden çıksın. Ben bedava başbakan olmak istemiyorum, kimseyle pazarlık yapmadım, etmeyeceğim. Bunu hak edeceğiz. dedi.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, partisinin Samsun’da Mustafa Dağistanlı Spor Salonu’nda düzenlenen 3. Olağan İl Kongresi’nde konuştu.

Partililere seslenen Akşener, ‘Ben ne yapacağım?’ Umutları yerde olan, her dakika şiddete maruz kalan ve şiddete uğrayacağından korkan, ama ‘İşte seçim geliyor, inşallah kazanırız’ diye bize inanan kadınlar, İstismara uğrayan çocukların hakları, 6 yaşında evlenen bir Türkiye’ye ‘Ya evlenirlerse?’ O çocuklar adına bu seçimden birinci parti İYİ Parti çıkmalıdır. Bedava başbakan olmak istemiyorum, kimseyle pazarlık yapmadım, etmeyeceğim. Bunu hak edeceğiz, İYİ Parti birinci parti olacak” dedi.

“İYİ Parti bu seçimde birinci parti olmalı”

Ülkenin temel değerlerine dönmesi gerektiğine dikkati çeken Akşener, “Komşunun komşuya ve birbirinin tuzuna ihtiyacı olduğunu bilen bu ülkede geleneğin yeniden tesis edilmesi gerekiyor. birbirinize taş atmayın tekrar sarılmak lazım.Başı açık kadın ile başı örtülü kadın birlikte genel bir yas tutmadı,artık aralarındaki husumete son verilmesi gerekiyor. Onun için mukaddes değerlerimiz üzerinden birbirimizle kavga etmekten vazgeçmeliyiz.İşte DÜZ Parti budur, bunun gereği budur.Onun için ÂLÂ Parti bu seçimde birinci parti olmalı.Evet başbakan olacağım.Çünkü Dedim ki bu şekilde herkesin sonu çok kötü oldu evet başbakan olacağım ama birinci partinin genel başkanı olarak başbakan olacağım.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu