Haber

Meksika’daki uzaylıların arkasındaki şüpheli isim: Maussan

Haberler7

“İnsan olmayan” olduğu iddia edilen iki varlığın kalıntıları Mexico City’deki kongre duruşmasında sunuldu. Gazeteci ve Ufolog Jaime Maussan’ın sunduğu ‘cesetlerin’ dünya dışı bireylerin 1000 yıllık fosilleşmiş kalıntıları olduğu iddia edildi.

Görüntülerin yayınlanmasının ardından konu dünyanın bir numaralı gündem maddesi haline geldi.

YİNE UZAYLI CESEDİ MAUSSAN

Yapılan açıklamada “DNA testi yaptık ve bu canlıların bizim gezegenimize ait olmadığını belirledik.”Her ne kadar söylense de Çalışma henüz hakemli bir bilimsel çalışma değildir.

  •   Bu detay değerli çünkü; Bu toplantının başında dünya dışı yaşam ve uzaylılarla ilgili haberleri takip edenlerin yakından tanıdığı bir isim olan Jaime Maussan yer alıyor.

    Ancak Maussan’ın ‘uzaylıları bulduk’ açıklamaları açısından geçmişi oldukça şüpheli.



Maussan daha önce de birkaç kez uzaylı bulduğunu açıklamıştı ancak bunların hepsi ‘heyecan’dan ibaretti.

MAUSSAN’IN 2017 FİYASKO’SU

Bugün dünyanın gündeminde olan Meksika’daki toplantının asıl adı: Maussan…

Maussan, 2017 yılında Peru’nun Nazca bölgesinde bulunan 5 mumyanın analizinde yer aldı. Bu mumyaların uzun bir kafatası vardı ve bugün açıklandığı gibi mumyalardan elde edilen verilerin fosil kayıtlarında bulunan hiçbir şeye benzemediği söylendi. Özellikle bir keredeUzaylıların bulunması üzerine başlatıldı.

Ancak daha sonra yapılan araştırmalar bunların uzaylı cesetleri olmadığını gösterdi.   Bunlar gelişimsel bozuklukları olan Nazca çocuklarının cesetleriydi.

İLK ‘UZAYLI’YI 2015 YILINDA BULDU

Maussan’ın uzaylı heyecanı bununla da bitmiyor. 2017’den önce de benzer bir süreç 2015’te yaşandı. Maussan, bugün Meksika’da olduğu gibi 2015’te de Witness 2015 adlı bir etkinlik düzenledi.

Her ne kadar Maussan bu aktivitede uzaylıları bulduklarını söylese de daha sonra Yapılan bilimsel araştırmalar cesedin bir insana ait olduğunu ortaya çıkardı.



 

KAYNAK: HABER7

haber-yenicaga.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu