Haber

İstanbul’da hayatını kaybeden voleybolcunun son telefonları ortaya çıktı! Liseli arkadaş detayı dikkat çekti

Eczacıbaşı Dynavit maçı için İstanbul’a giden İtalyan Igor Gorgonzola Novara’nın 18 yaşındaki oyuncusu Ituma’nın dün sabah saatlerinde otelin önünde cansız bedeni bulundu. Pencereden düştüğü düşünülen Ituma’nın intihar etmiş olabileceği tezi basına yansıdı.

“KAZA DA OLABİLİR”

Cumhuriyet Gazetenin haberine göre, ölüm haberinin ardından Türkiye’ye giden annesi Elizabeth, kızının intihar ettiğine inanmadığını söyledi. Gazeteye göre anne, “Kızım o kadar güçlüydü ki pencereden atlamak istediğine inanamıyorum” dedi. Kamu yayıncısı Rai haberler Kanal RaiNews24 ise bu sabah yaptığı haberde, “Türk medyası intihar tezinden bahsediyor ancak resmi ölüm nedeni henüz kesinlik kazanmadı.” Rai, Ituma’da otopsi yapılmasının beklendiğini de sözlerine ekledi. Provincial Messaggero gazetesi de olayın “bilinçli bir tercih veya kaza olabileceğini” yazdı.

POLİS TELEFONU ARAŞTIRIYOR

İtalyan basınında yer alan habere göre Çarşamba günü oynanan Eczacıbaşı Dynavit karşılaşmasının ardından İgor Gorgonzola Novara kadrosunda yer alan oyuncular, akşam yemeğine gittikten sonra otele döndü. Otelin kamera görüntülerine göre Julia Ituma 10:30 ile 23:50 saatleri arasında koridorda yalnızdı. Bu sırada elinde cep telefonu olduğu ve polisin telefonla ilgili inceleme yaptığı belirtildi.

“LİSE ARKADAŞIYLA ŞİDDETLİ BİR TARTIŞMASI OLDU”

La Repubblica’ya göre Ituma akşam 22.00 sularında annesini aradı ve “Anne biz (maçı) kaybettik. 2 sayı attım ama takım berbattı” dedi. Gazete, Ituma’nın onun bir tanesini yaptığını yazdı. Liseden bir arkadaşla son telefon görüşmeleri haberde, “Gençler gibi savaştılar. Sevgililer günü müydü? Bilinmiyor, ancak uzun ve yoğun bir tartışmaları oldu. Öyle ki çocuk daha sonra Julia’nın sakin olduğundan emin olmak için Lucia’ya (Julia Ituma’nın aynı odada kaldığı takım arkadaşı) mesajlar gönderdi.

ODA ARKADAŞININ ÖLDÜĞÜNÜ RESEPSİYONDAN ÖĞRENDİ

İspanyol aktris Lucia Varela, Ituma’nın gece odaya gelmesinin ardından 01:30’a kadar konuştuklarını anlattı. Daha sonra uyuduğunu ve hiçbir şey fark etmediğini söyleyen Varela, sabah resepsiyondan telefon geldiğinde oda arkadaşının öldüğünü öğrendiğini söyledi.

İşte oteldeki güvenlik kameralarına yakalanan Ituma’nın son görüntüleri:

haber-delice.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu