Yaşam

İsmail Türküsev; “Komedide Biraz Gelenekçiyim”

Zorlu PSM YouTube kanalı  Eğlenceli ve müzikli talk show programlarından “Fi Fijör”, müzisyen ve yapımcı Sena Gül, nam-ı diğer Paptircem’in sunumuyla devam ediyor. Paptircem’in ünlü konukların sırlarını, meslekleriyle ilgili kırılma noktalarını ve çocukluk anılarını klavye başında meydan okumalarla anlattığı Fi Fijör’ün yeni bölümünün konuğu Fi Fijör programında; İsmail Türküsev, derin sohbeti ve eğlenceli podcast’leriyle başarılı bir stand-up sanatçısı oldu.

Müzisyen ve yapımcı Sena Gül, nam-ı diğer Paptircem, Violent PSM YouTube kanalında ‘Fi Fijör’ adlı müzikal talk show programına devam ediyor. PSM’nin cıvıl cıvıl stüdyolarında gerçekleşen müzik, sohbet ve cümbüş dolu “Fi Fijör” programının yeni konuğu, derin sohbeti ve eğlenceli podcast’leri ile başarılı stand-up sanatçısı İsmail Türküsev oldu.

“Komedide biraz gelenekçiyim”

İsmail Türküsev, Paptircem’den “Anladığım kadarıyla stand-up ve komedide müzikten zerre hoşlanmıyorsunuz. Bu konu hakkında konuşmak ister misin? ‘Beğenmedim ama komedide biraz gelenekçiyim’ diyemem. Bu yüzden sahnede sadece bir mikrofon, bir komedyen görmek isterim. Bana içi oyulmuş gibi geliyor. Fazladan bir şeyler eklemek güzel elbette ama şovlarında oldukça ağır müzik kullanan Bo Burnham gibi komedyenler var. Elbette güzeller ama bu kadar çok müzik içeren bir komedi şovunda tam olarak yazılmış bir metin ya da yaratılmış bir komedi görememeye başlıyorum.” Yanıt olarak komediye yaklaşımı hakkında aydınlatıcı açıklamalarda bulundu.

Sizi kahkahalara boğan duygusal bir şiir okuması!

Programın diğer popüler bölümünde Paptircem, müzik türlerini ve müziğe dahil olabilecek kelimeleri içeren kağıtlarla dolu iki kase dağıttı ve İsmail Türküsev’den o sırada yeni bir şiir yazmasını istedi. Kaseden aldığı sözlerle doğaçlama şiiri tamamlamaya çalışan İsmail Türküsev, “Fi Fijör” programının kahkahaların bir an bile durmadığı yeni bölümüne herkesin yardımıyla oluşturduğu şiiri okuyarak damgasını vurdu. kasedeki kağıtlar, ilgisiz ve eğlenceli arka plan görüntüleri eşliğinde.

Eğlence ve müzik dolu, farklı sürprizlerle dolu “Fi Fijör” programının önceki bölümlerini ve İsmail Türküsev’in konuk olduğu “Fi Fijör” programının yeni bölümünü YouTube kanalından izleyebilirsiniz. Güçlü PSM’den izleyebileceğiniz;

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

ermenekajans.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu