Haber

İnegöl’de kaza: 6 kişi yaralandı

BURSA’nın İnegöl ilçesinde hafif ticari araç ile otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen kazada 6 kişi yaralandı. Kaza anı çevredeki bir sitenin güvenlik kamerasına yansıdı.

Kaza, saat 19.30 sıralarında Mahmudiye Mahallesi Ortaköy Yolu Sokak üzerinde meydana geldi. İnegöl istikametinde Ortaköy Mahallesi istikametinde seyir halinde olan Ferdi Yılmaz (42) yönetimindeki 16 SRD 01 plakalı hafif ticari araç, yönetimindeki 16 PG 602 plakalı otomobil ile kafa kafaya çarpıştı. karşıdan gelen Sefa İlarslan’ın (26) olduğu görüldü. Çarpışmanın etkisiyle savrulan araçlarda bulunan sürücüler ile araçlarda bulunan Berat Yılmaz (16), Yaren Yılmaz (13), Ali Karaca (18) ve İbrahim Atmaca (19) yaralandı. Yoldan geçen diğer sürücülerin ihbarı üzerine kaza yerine polis, itfaiye ve sağlık ekibi sevk edildi. Yaralanan 6 kişi olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından İnegöl Devlet Hastanesine kaldırıldı. Yaralıların sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

KAZA ANI KAMERADA

Öte yandan kaza anı, yakınlardaki bir sitenin güvenlik kamerasına yansıdı. Kamera görüntülerinde, araçların kafa kafaya çarpışmasının ardından yaşanan anlar, vatandaşların etrafta koşuşturarak araçtakileri uzaklaştırdığı anlara yansıdı. Polis kazayla ilgili soruşturma başlattı.

haberkarayazi.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu