Haber

İmamoğlu: İstanbul seçimlerini kazanmaya devam edeceğiz

İSTANBUL Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, “İstanbul’un ilçe seçimlerinin yanı sıra bundan sonraki İstanbul seçimlerini de kazanmaya devam edeceğiz. Bununla yetinmeyeceğiz. Bu seçim, bir sonraki seçimde bundan kimsenin şüphesi olmasın” dedi.

Çiftçilere ücretsiz verilecek yaklaşık 10 milyon kışlık sebze fidesinin dağıtım töreni İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) tarafından Çatalca’da düzenlendi. Törene İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun yanı sıra CHP Küme Başkan Yardımcısı Gökhan Günaydın katıldı.

Programda konuşan Ekrem İmamoğlu, “Bir ülkede ekonomik kriz varsa, insanlar sıkıntıdaysa sorumlu hükümet o ülkenin ekonomisini yöneten hükümettir. neler yapabiliriz, insanımıza nasıl destek olabiliriz, yoksulluğu nasıl azaltabiliriz, üreten insanlara nasıl katkı sağlayabiliriz diye büyük çaba sarf ettik.” İstanbul’daki ekilebilir arazi 50 bin hektar büyüdü. Bu aslında İstanbullulara fırsat verdiğinizde moralini yükseltecek, İstanbul’da tarımla ne kadar değerli işler yapılabiliyorsa, İstanbulluların evlerine, mutfaklarına daha ucuza yiyecek ulaşabilecek. İstanbul’un ürettiği tarlalardan İstanbullular. Aynı şekilde gıda güvenliği açısından da hem güvenli hem de lezzetli gıda ile buluşabileceğini halkımıza ispatlamış olduk” dedi.

“BUNU YAPARKEN KUSURLARIMIZ OLABİLİR, HATALARIMIZ OLABİLİR”

Seçim çalışmalarına ilişkin konuşan İmamoğlu, ‘Desteğe devam edeceğiz. Yanlış işler yapmaya devam edeceğiz. Yarım kalan işlere başlamaya ve insanımızın ihmal edilen ihtiyaçlarını karşılamaya devam edeceğiz. Bunları neden başarabildiğimizi biliyor musunuz? Tek fark, ‘her şeyi biliyorum’ demememiz. Bilen insanlarla çalışıyoruz. Bu kürsüler vatandaşların dertlerini dile getirdikleri kürsülerdir. Vatandaşa sınır bildiren kürsü değiller. Bu yüzden eksik kalacağız, bazen unutacağız. Dernek ve belli kesimlerin temsilcileri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri hiç tereddüt etmeden bu kürsüden en güçlü haliyle çıkacak ve dile getirecektir. Vatandaşa hizmet etmekle yükümlü yöneticiler olarak onlara saygılı davranacağız ve ihtiyaçlarını karşılamak için elimizden gelen imkanları sunacağız. İyi niyetle, bu ahlakla, bu şeffaflıkla, bu katılımcılıkla yapmaya devam edeceğiz. Bunu yaparken eksiklerimiz olabilir, hatalarımız olabilir. Bazı hatalar yapmış olabiliriz. Ama bu hataları da düzelteceğiz. Halkımızı mutlu etmeye devam edeceğiz. Göreceksin, umutla ayağa kalk. Bundan sonraki İstanbul seçimlerini de, İstanbul ilçe seçimlerini de kazanmaya devam edeceğiz. Bununla yetinmeyeceğiz. Bu seçimde, bir sonraki seçimde ülkemizin bahtsız şansını yenmek için kararlı çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Bundan kimsenin şüphesi olmasın. Bu vesileyle cesaretiniz kırılmasın, yolumuza devam edeceğiz. Ama vatandaşımızın karşısına çıkacağız. Eksiklerimiz için onlardan özür dileyeceğiz. Onlarla konuşacağız, konuşacağız. Burada eleştirileri alıp tacı alacağız. Vatandaşlarımızın istek ve tavsiyeleri ile önümüze bakacağız. ve milletin hizmet alması için milletin güçlerinin bu millete bağlı olarak tesis edilmesi için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz. Unutmayın ki buradaki kardeşiniz asla pes etmeyen bir kardeştir, bunu herkes bilmeli.”

karahalli-ajans.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu