Haber

İlk durakları Ankara oldu! Süper Lig’e yükselen Samsunspor’dan gönülleri fetheden hamle

SporToto 1. Lig’in şampiyonu olarak Süper Lig’e çıkmayı garantileyen Yılport SamsunsporAnkara’ya gitmek türbe ziyaret . Ziyarette Samsunspor Futbol Kulübü Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve İcra Kurulu Üyesi Veysel Bilen, yöneticiler, teknik direktör Hüseyin Eroğlu, teknik direktörler ve futbolcular yer aldı.

Çelenk bırakıp saygı duruşunda bulundular

Veysel Bilen’in mozoleye çelenk koymasının ardından bir dakikalık saygı duruşunda bulunuldu. Anıtkabir merdivenlerinde şampiyonluk kupasıyla fotoğraf çektiren Samsunspor grubu, Misak-ı Milli Kulesi’ne çıktı.

Anıtkabir Özel Defteri’ni imzalayan Veysel Bilen, şu ifadeleri kullandı;

“Sevgili Atam, 19 Mayıs 1919’da kurtuluş meşalesini yaktığın Samsun’umuzun simgesi olan arması, şahsının heykeli ile geçmişi şan ve faziletlerle dolu Samsunspor Futbol Kulübü. , Spor Toto 1. Lig 2022-2023 döneminin şampiyonu olarak manevi huzurunuzdayız. Aziz Ceddim sizlerden aldığımız güçle açtığınız yolda ve gösterdiğiniz amaç doğrultusunda akıllı, çevik ve ahlaklı sporcular yetiştirerek var gücümüzle çalışacağımızın sözünü veriyoruz. Ruhun şad olsun, iyi uykular. Kulübümüz sonsuza kadar seninle dedem.”

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu