Yaşam

Gülcemal 5. Bölüm 1. Fragmanı yayında! Gülcemal, Deva’yı Annesinin Ajanı Sanıyor!

Fox Tv’nin yeni dizisi Gülcemal 4. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Deva kendini büyük bir ikilem içinde bulur. Zafer Hanım’ın bu oyunu yıllar önce planladığından habersizdir. Deva, Gülcemal ile birlikte olmak istemez ve kilitli olduğu odayı ateşe verir. Gülcemal onu kurtarmak için kapıyı zorla açar. Zafer, oğluyla yıllar sonra ilk kez karşı karşıya gelir ve onun yüzüne, kendisinin bile onu kimsenin sevmeyeceğini haykırır. Gülcemal 5. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Gümcekam, Deva’yı annesinin casusu sanmaktadır.

Gülcemal, Deva’yı Annesinin Casusu Sanıyor!

Gülcemal 5. Bölüm 1. fragmanında; Gülcemal, bir oyunla başladığı gerçeğiyle yüzleşir ve Deva’ya aşık olduğunu anlar. Deva, Zafer hanımın kendisini kullandığını anlar. Ama abisinin söylediklerine inanmıyor. Gülcemal yine annesinin tuzağına düşer ve Deva’yı casusu zanneder. Zafer Hanım ise yıllardır planladığı intikam oyununda başarılı olmanın mutluluğunu yaşamaktadır.

Gülcemal 5. bölüm 1. fragman…

GÜLCEMAL 4. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Deva, Mert’in eve gelmesiyle öğrendiklerinin şokunu yaşar. Artık o evde kalamayacağını anlayan Deva, Gara’nın da yardımıyla evden çıkmanın yollarını ararken, aynı zamanda daha önce korkup korktuğu Gülcemal’in yeni yüzüyle tanışır. canavar.

Zafer hanımın planları sorunsuz işliyor. Birbirlerine aşık olurlar ve onun da istediği tam olarak budur. İkisi arasındaki çıkarlar ve istikrar şaşırtıcı bir şekilde değişirken Deva bir karar vermek zorunda kalır.

Ancak bu karar onu ölümün eşiğine getirir. Gülcemal ise tam güvendiği gibi elinden kaçan Deva’yı serbest bırakmaya karar verir. Ancak Gülcemal’e gelen sürpriz bir telefon her şeyi değiştirir.

Zafer Hanım, Deva’yı öldükten sonra o evden çıkarmaya çalışmaktadır. Deva, halıya sarılarak o evden çıkarılmasını ister.

Gülcemal 2. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Deva Gülcemal’in Yerine Mevti Risk Alıyor!

pozantiajans.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu