Haber

CHP’nin ağır toplarından Yılmaz Ateş, Kılıçdaroğlu ve CHP’yi kovdu!

Mayıs seçimlerinin ardından CHP ‘değişim’ çağrılarıyla yankılandı, sular durulmadı. CHP’nin ağır toplarından eski Genel Başkan Yardımcısı Yılmaz Ateş, istifa çağrılarını sağır ederek başkanlığını sürdüren Kılıçdaroğlu’nu hedef alarak çok sert ifadeler kullandı.

İmamoğlu’nun CHP genel başkanlığından İBB adaylığına rota değiştirmesi kulislerde, “CHP’de değişim rüzgarı delege duvarına çarptı, İmamoğlu havlu attı”yorumlara neden oldu.

Haber Global TV’nin katıldığı canlı yayında değerlendirmelerde bulunan CHP Eski Genel Başkan Yardımcısı Yılmaz Ateş sert açıklamalarda bulundu.

“ONA KATILANLAR GİTMEDİKLERİ İÇİN GİDEMEZLER”

Ateş, CHP liderinin kurduğu ittifaklar ve verdiği tavizler nedeniyle ‘CHP’yi öldürdüğünü’ söyledi. CHP şu anda manda ile ittifakı birbirine karıştırıyor. söz konusu. Kılıçdaroğlu’nun sözlerinin devamında neden istifa etmediği sorusuna da yanıt veren Ateş, “Kılıçdaroğlu bir kumpas sonucu göreve geldi. Onu atayanların ‘git’ demediği için gidemeyeceğine dair iddialar var” dedi.dedi.

“CHP’NİN ÖLDÜĞÜNÜ KABUL ETMEK”

“Sayın Kılıçdaroğlu, göreve geldiği günden bu yana CHP’yi tek başına iktidara getirmek için hiçbir çaba sarf etmedi. O sadece geniş bir ittifak oluşturmaya çalıştı. İYİ Parti’ye milletvekili verdi, seçime soktu. Güvenmeyeceksiniz. Onlara güvenerek kendi örgütünü, Onlara güvenerek iktidara geleceğini sanan CHP’nin öldüğünü kabul etmesidir.”

“KILIÇDAROĞLU’NUN CHP BAŞKANLIĞINA KATILIM ŞEBİLİR”

Ateş, Kılıçdaroğlu’nun CHP Genel Başkanlığı’na geliş sürecinin sorgulanabilir olduğunu söyledi. “CHP şu anda ittifakla mandayı birbirine karıştırıyor. Küçük partilere tavizler vererek iktidar olmaya çalışıyor ama ne iktidara geldi ne de büyümüş. Onu göreve getirenler tabi ki gidemezler çünkü gitmezler.” git de bunlar argüman.Wikileaks Kılıçdaroğlu Bey’in nasıl getirildiğini belgeliyor, Silkroad Enstitüsü’nün ıslak imzalı belgeleri var.Onur Öymen yayınladı bunları, Kılıçdaroğlu’nun bir itirazı olmadı.Gelmesi biraz şüpheli, yapamam. sandalyeye sarılmasına başka bir anlam verin.”söz konusu.

haberarakli.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu