Haber

Afyon TOKİ kurası ne zaman? 2023 Afyon TOKİ kurası hangi gün, saat kaçta çekilecek?

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın talimatıyla sosyal konut projesi kapsamında hayata geçirilen projenin Afyon etabı için kura çekiminin ne zaman yapılacağı merak ediliyor. Afyon TOKİ çekilişinin ne zaman, hangi gün ve saat kaçta yapılacağı vatandaşlar tarafından araştırılıyor. Pekala, Afyon TOKİ çekilişi ne zaman? 2023 Afyon TOKİ kurası hangi gün, saat kaçta çekilecek?

AFYON TOKİ KURA ÇEKİLİŞİ NE ZAMAN YAPILACAK?

TOKİ, TOKİ 4. etap çekiliş takvimini Twitter hesabından paylaştı. Takvimde Afyon TOKİ çekilişi 8 – 14 Mart tarihlerinde yapılacak.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, sosyal medya hesabından TOKİ toplu konut projesi için ilk kura çekiminin 7 Kasım 2023 Pazartesi günü Ardahan ve Şırnak’ta başlayacağını duyurdu. Güneydoğu Anadolu Bölgesi’nden 5, Doğu Anadolu Bölgesi’nden 7 olmak üzere 12 ilde 22 bin 57 konutluk ilk konut için kura çekimi 7-16 Kasım tarihleri ​​arasında yapılacak.

AFYON 2023 TOKİ KURULU SONUÇLARI NASIL ÖĞRENİLİR?

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, “Şırnak ve Ardahan illerinde ilk çekilişimizi 7 Kasım Pazartesi günü başlatıyoruz. Hayırlı olsun.” sözleriyle tarihi sürecin başladığını duyurdu. TOKİ Şırnak toplu konut düzenlemesi tamamlandı. TOKİ çekiliş sonuçları Toplu Konut İdaresi’nin internet sitesinden ve e-Devlet’ten sorgulanabiliyor.

E- DEVLET AFYON TOKİ PARSEL SORGULAMA!

TOKİ toplu konut projesine başvuran vatandaşlar, çekiliş sonuçlarına E-Devlet üzerinden ulaşabilecek. TOKİ çekiliş sonucunu sorgulamak için BURADAhamurajans.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu